يه چيزايي كه فكر شم نمي كني

ه گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، یک روزنامه فرانسوی از دعوت شرکت سونی موبایل برای شرکت در

معرفی یک سورپرایز بزرگ در 13 تیر (4 جولای) خبر داد.

 
اما عکس ها و مشخصات درز کرده ممکن است راز بزرگ سونی از پرده برداری نخستینPhablet  سونی را بر ملا کند. این دعوت نامه تصویری از یک دستگاه مرموز بلند و باریک با ظاهری شبیه گوشی Xperia Z و تبلت را نشان می‌دهد.
 
 
این دستگاه جدید که انتظار می‌رود به نام Xperia Z Ultra نام‌گذاری شود، ظاهرا دارای نمایشگری 6.4 اینچی و رزولوشن 1080 پیکسلی می‌باشد.
 
به نظر می‌رسد از ویژگی های منحصر بفرد این Phablet، پردازنده  2.2GHz Qualcomm Snapdragon 800 quad-core ‌باشد که قابلیت نصب بر روی یک تبلت را نیز داراست. این پردازنده برای یک گوشی-تبلت (Phablet)  فوق العاده است.
 
16GB حافظه داخلی، فناوری NFC و یک دوربین 8 مگاپیکسلی به همراه یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی که در جلوی گوشی قرار دارد، به احتمال زیاد از ویژگی های دیگر این محصول است.
 
انتظار می‌رود این محصول همانند دیگر محصولات سری Z سونی قابلیت قرارگیری در آب به عمق یک متر و تا 30 دقیقه را نیز دارا باشد.



تاریخ: چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی

لوتوث در ابتدا توسط شرکت مخابراتی سوئدی اریکسون به عنوان یک فن آوری بیسیم کم مصرف برای برد های کوتاه که می توانست برای ایجاد شبکه های بیسیم شخصی مورد استفاده قرار گیرد ارائه شد و به سرعت مورد تأیید و استفاده دیگر شرکت ها قرار گرفت . به عبارت دیگر تکنولوژی بلوتوث با استفاده از تراشه های رادیویی که در دستگاه های الکترونیکی کارگذاشته شده اند می تواند اقدام به تبادل اطلاعات با دستگاهای دیگری که از همان فرکانس رادیویی استفاده می کنند بپردازد بنابر این تمامی دستگاه های الکترونیکی دارای این فن آوری را مانند تلفن های همراه ، لپ تاپ ، دوربین های دیجیتال ، پرینتر ، تجهیزات صوتی ، و غیره را می توان بدون استفاده از  کابل به یکدیگر متصل کرد .

نام بلوتوث از یک پادشاه وایکینگ دانمارک در قرن ۱۰ به نام هارالد Blatand گرفته شده است که ترجمه آن در اینگلیسی به صورت بلوتوث است .

شرح مختصری از فناوری بلوتوث

شبکه بلوتوث از فرکانس رادیویی ۲٫۴۵ گیگاهرتز استفاده می کند که یک فرکانس آزاد است و توسط اجاقهای مایکروویو ، تلفنهای بیسیم و شبکه های Wi – Fi  هم مورد استفاده قرار می گیرد . اما یکی از توانایی های بلوتوث اجتناب از تداخل سیگنالهای رادیویی بلوتوث با دیگر فرکانسها در هنگام انتقال داده هاست . برد دستگاه های بلوتوث معمولا ۳۲ فوت یا به عبارتی ۱۰ متر است و سرعت انتقال در حدود ۳۰۰ کیلوبیت بر ثانیه است .(باوجود این برد دستگاه های بلوتوث بسته به قدرت آن می تواند از یک متر تا ۱۰۰ متر باشد )

همچنین امواج بلوتوث توانایی عبور از دیوار را نیز دارد . به همین دلیل بلوتوث به یکی از راه های کارامد برای اتصال دستگاه های مختلف به هم دیگر بدون استفاده از سیم بدل شده است . از دیگر مزایای این تکنولوژی می توان به کم هزینه بودن ، استفاده کم از انرژی ، پیچیدگی کم قدرت زیاد آن اشاره کرد .

شبکه های بلوتوث به راحتی می توانند دستگاه هایی را که دارای بلوتوث می باشند و در محدوده آنها قرار دارند را تشخیص داده و به صورت خودکار با آنها ارتباط بر قرار کنند .

با استفاده از بلوتوث می توان شبکه ای ایجاد کرد که تعدادی دستگاه که در یک اتاق و در فاصله کمتر از ۱۰ متر وجود دارند را به هم متصل کرد اما یک دستگاه بلوتوث در انتهای اتاق می تواند با دستگاه دیگری در اتاق مجاور ارتباط برقرار کند و به این ترتیب می توان شبکه ای را با آن به  وجود آورد که گسترشی بسیار بیشتر از ۱۰ متر داشته باشد .

پیش بینی  می شود در فناوری بلوتوث در نسل های بعدی دارای فضای تحت پوشش بسیار بزرگتر و همچنین سرعت بالاتری در انتقال داده داشته باشند به توری که بتوان صدا و تصویر را با کیفیت بالا از طریق بلوتوث برای دستگاه های چند رسانه ای و تلویزیون ها ارسال کرد .

 




تاریخ: چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 61
بازدید ماه : 367
بازدید کل : 157108
تعداد مطالب : 76
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


Untitled Document
چت روم با حال